• LinkedIn

Over ons

Over ons

aanzicht MPBC pagina formaat

MP business center

Het MP business center is uitstekend gefaciliteerd als bedrijfshuisvesting voor handelsondernemingen en bedrijven uit de dienstverlening. De bedrijfsunits kunnen eenvoudig worden omgebouwd tot representatieve showrooms. Een hoogwaardige ICT infrastructuur garandeert iedere gevestigde onderneming een optimale toegang tot internet. Enkele bedrijven welke eveneens gevestigd zijn op bedrijvenpark “de Scheper”: Porsche Zuid-Nederland, Teurlincx & Meijers meubelindustrie, Heras hekwerken, Weijdeven transformatoren, ATM, Studio Schoot, installatiebureau Frans Rijnen en VSA international.

Bereikbaarheid

Met MP business center is uitstekend te bereiken. Het industriepark “de Scheper” is direct gelegen aan de autosnelweg A58, Tilburg-Eindhoven (afrit no.8 Oirschot-Middelbeers). De A58 vormt de uitvalsbasis naar België, Frankrijk, Duitsland en de rest van Europa. De A2, verkeersader van Nederland, is slechts 5 km verwijderd van de locatie. Eindhoven Airport, de regionale luchthaven, is binnen 5 minuten bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De aan- en afvoermogelijkheden van goederen is uitstekend.

Bedrijvencentrum

Het MP business center is gebouwd in 2004, heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Een snelle internetverbinding, lift, vergaderruimte, voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein en een zonnig dakterras zorgen voor een prettige werkomgeving.Binnen het bedrijvenpand zijn er verschillende kantoren met verschillende afmetingen. Er is voor ieder wat wils. Deze kunt u huren als flex werkplek, kantoor of eventueel zelfs kopen.
Enkele kantoren beschikken over een eigen keuken of eigen vergaderruimte. De kracht van het MP business center ligt in het samen ondernemen. De gedachte is dat door gebruik te maken van ieder zijn kwaliteiten dat men samen tot het beste resultaat kan komen. Met andere woorden, ondernemen doe je samen!